Bodega Alegria

Verkoop biologische Spaanse wijnen en luxe tapas catering

Wijnproeverij

Een wijnproeverij bij u thuis is een originele manier van vermaak en tevens een goede gelegenheid om tijd door te brengen met vrienden, familie, collega's en kennissen.  Een sociaal evenement waarbij genieten bovenaan staat. Onze wijnproeverijen worden vaak gehouden om wat te vieren zoals verjaardagen, huwelijksfeesten, familiefeesten, maar ook de gelegenheid voor teambuilding.

Wij maken de proeverijen informatief en leuk, dat zorgt er voor dat iedereen iets nieuws leert maar ook een geweldige tijd heeft.
 
Onze proeverijen bestaan uit allemaal biologische Spaanse wijnen. In één oogopslag ziet u dat het thema Spaans is. U krijgt een inleiding over de manier van wijnproeven, een goede manier van beginnen. Tijdens de proeverij krijgt u tips en feiten over de wijnen, de druivensoorten en kwaliteit. 

U kunt een wijnproeverij elke dag van de week in de middag of avond reserveren. Denk na over het uitnodigen van vrienden, familie, buren of collega's!

Als u liever een wijnproeverij op een locatie wilt laten plaats vinden, is dit geen enkel probleem. Wij verzorgen de reservering van de door u gekozen locatie en overleggen met de eigenaar over de indeling van de proeverij.

Kosten per persoon vanaf €10,00 tot €25,00 exclsuief eventuele zaalhuur.

Reserveer of informeer naar een wijnproeverij! tel. 06-15096429. Email: info@bodegaalegria.nl