Bodega Alegria

Verkoop biologische Spaanse wijnen en luxe tapas catering

Geniet van het lekkere Spaanse leven bij u thuis of op locatie! 

Onze passie voor overheerlijk Spaans eten is wanneer creativiteit de ruimte krijgt.

Bodega Alegria is gespecialiseerd in het verzorgen van Spaanse hapjes op uiteenlopende evenementen en locaties.
Heeft U een opening, netwerk bijeenkomst, seminar of open dag van uw bedrijf/organisatie? Wij verzorgen het eten & drinken voor U op geheel Spaanse wijze. 

Om u een idee te geven waartoe wij in staat zijn, vindt u hieronder de populairste arrangementen:

High Wine
Samen met uw vrienden, familie, collega's of zakenrelaties een middag- of avond heerlijke Spaanse wijnen proeven en ontdekken welke Spaanse wijn het beste bij uw favoriete tapas past. U bepaalt zelf het aantal te proeven wijnen en tapas. Voor elk budget is het mogelijk om heerlijk op z'n Spaans te genieten. 

Party catering
Luxe hapjes in allerlei vormen en smaken, dus voor iedereen een genot van het proeven. Stuk voor stuk een pure smaakbeleving, voor elk wat wils, passend binnen elk budget. Onze hapjes worden met de grootst mogelijke zorg en vooral liefde gecreëerd. Het oog wil tenslotte ook wat! De presentatie van de hapjes staat dan ook hoog in het vaandel bij Bodega Alegria. Van een tapas schaaltje tot een volledig buffet en van een etagère met verfijnde hapjes tot mooie trendy schalen met Spaanse heerlijkheden en onze inmiddels geroemde creatief gepresenteerde parade montadidos en pinchos.

Hapjes catering
Ideaal voor een verjaardag, klein feestje of vergadering

Baskische Tortillataart (ca. 45 stukjes) € 18,95 per taart
Standaard Spaanse hapjes € 0,75 per stuk
Exclusieve luxe Spaanse hapjes vanaf € 1,00 tot € 1,50 per stuk
Montadido Luxe belegde mini broodjes op Spaanse wijze € 1,10 per stuk

Heeft U andere wensen voor een Wijnproeverij & Tapas, vraag geheel vrijblijvend om een prijsopgave via Tel: 06-15096429 of Email: info@bodegaalegria.nl